Get Adobe Flash player

Prijavi se na novice

Razpis za tutorja študenta 2019/20

Študentski svet Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru izdaja naslednji sklep o razpisu za imenovanje tutorjev študentov za izvajanje študentskega tutorstva v študijskem letu 2019/2020.

 

 

 

Razpis za totorja študenta 2019/20

Objavljamo razpis za imenovanje tutorjev študentov.

 

Kandidaturo vložite na priloženem obrazcu v zaprti pisemski ovojnici na naslov:
Fakulteta za naravoslovje in matematiko, dekanat, Koroška cesta 160, 2000 Maribor, s pripisom "KANDIDATURA ZA TUTORJA ŠTUDENTA"
 
Obvezna priloga: izpis skupne povprečne ocene
 
Kandidature je potrebno oddati do 26. 7. 2019 do 12.00 (Datum in ura prispetja).
 

POIZPITNA ZABAVA FNM, FF IN PEF

 

Čas je za prvi skupni projekt treh študentskih svetov iz Koroške 160 v letu 2019!

Res je, da je od izpitnega obdobja minilo že nekaj časa, vendar še uspešno opravljenih izpitov nismo uspeli skupaj proslaviti, zato bomo to lahko storili na POIZPITNI ZABAVI FNM, FF IN PEF!

Poizpitna zabava se se bo letos ponovno odvila v KAOSU in sicer v sredo, 27. marca. Pričnemo ob 22. uri, takrat se boste lahko zainteresirane dvojice prijavile na tekmovanje v beer-pongu. S turnirjem začnemo ob 22:30, druženje pa poteka vse do jutranjih ur.

Po napornih izpitih si vsi zaslužimo oddih, zato nikar ne zamudite priložnosti. Se vidimo v sredo v KAOSU!

 

 

 

 
 

Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2018/2019

S tem razpisom želijo Elektro Maribor d.d., Energija plus d.o.o., Oven Elektro Maribor d.o.o. in Univerza v Mariboru nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju, saj se vsi zavedajo pomena izobraževanja, ki je temelj konkurenčnosti na trgu dela.

 

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru (UM) se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2018/19 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študija redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru v preteklih letih ter so vpisani v: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali v študijski program II. stopnje (pogoje je predhodno končana I. st. študijskega programa Univerze v Mariboru).

 

Prijavitelj mora pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 8. 4. 2019, do 12. ure  na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

 

Več o obveznih prilogah in merilih za ocenjevanje vlog je razvidno iz razpisa, ki ga najdete v prilogi in na tej povezavi: http://ssum.um.si/2019/03/razpis-za-izbor-najboljsega-studenta-univerze-v-mariboru-v-studijskem-letu-2018-2019/ alihttps://www.um.si/univerza/medijsko-sredisce/novice/Strani/Novice.aspx?p=2693.   

 

Najboljši študenti Univerze v Mariboru bodo prejeli naslednje nagrade: študent, ki bo zasedel 1. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 600 EUR, študent, ki bo zasedel 2. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 400 EUR in študent, ki bo zasedel 3. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 200 EUR.