Get Adobe Flash player

Prijavi se na novice

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom za športne in kulturne dosežke ter razvoj na področju obštudijske dejavnosti

Razpisan je Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom za športne in kulturne dosežke ter razvoj na področju obštudijske dejavnosti. Bodi ponosen na svoje dosežke!

Več o posameznih nagradah in kriterijih si lahko prebereš v pozivu.

Kandidati vložijo svojo vlogo na predpisanem obrazcu ter obvezno priložijo dokumentacijo, ki potrjuje izpolnjevanje kriterijev. Vlogo je potrebno dostaviti najkasneje do 9. 4. 2018 do 12. ure na naslov: Študentski svet Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, v zaprti pisemski ovojnici v enem izvodu  s pripisom »Ne odpiraj! Vloga za nagrado UM«.

 

Listina: Obštudijska aktivnost

Listina: Naj prostovoljec

Poziv h kandidiranju

Obrazec: Plaketa Leona Štuklja

Obrazec: Znak Leona Štuklja

Razpis za tutorja študenta 2017/18

Študentski svet Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru izdaja naslednji sklep o razpisu za imenovanje tutorjev študentov za izvajanje študentskega tutorstva v študijskem letu 2017/2018.

 

RAZPIS ZA TUTORJA ŠTUDENTA + VLOGA ZA KANDIDATURO

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom

Poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru študentom za športne in kulturne dosežke ter razvoj na področju obštudijske dejavnosti in obrazce za kandidate. Rok za oddajo kandidatur je 11. april 2017 do 12. ure na naslov: Študentski svet Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, v zaprti pisemski ovojnici v enem izvodu s pripisom »Ne odpiraj! Vloga za nagrado UM«

 

Poziv in obrazci